O Nama

Naš cilj je da vam približimo zdraviji i kvalitetniji način života, uz pomoć stručnih saveta, koje ćemo vrlo rado i često deliti sa vama.

Na osnovu popunjene ankete, izrađujemo sedmodnevne jelovnike za decu (ne ispod 7 godina), odrasle, kao i oboljenja ( gojaznost, hašimoto, helikobakterija, gastritis, Kronova bolest, dijabetes, artritis, anemija, GERB itd.).

Sa našim dugogodišnjim iskustvom i vašom željom, zajedno ćemo postći brze rezultate.

Kako nam je često potreban savet farmaceuta, bez odlaska u apoteci, tu smo da razjasnimo sve nedoumice oko upotrebe lekova, dijatetskih suplemenata,upotreba kozmetike itd.

Infinity health pruža mogućnost savetovanja sa magistrom farmacije koji poseduje višegošnje iskustvo. Vaš farmaceut će u svakom trenutku pružiti adekvatan savet i pomoći u rešavanju problema.

Infinity health je osmišljen tako da vam pomogne da preoblikujete svoj životni stil usvajanjem novih zdravih navika i razbijanjem nezdravih starih. Cilj je da napravite jednostavne, prijatne promene koje će rezultirati zdravom težinom koju možete održavati do kraja života.

Uz našu pomoć, naučićete kako da slušate svoje telo, da naučite sta vašem organizmu prija ili ne prija, kako da se rešite viška kilograma i vratite samopouzdanje.

Šaljemo recepte koji se lako, brzo i jednostavno spremaju, primere zdravih obroka za ceo život.

Potrebno je da popunite anketu koja se nalazi na sajtu, a mi ćemo na osnovu vaših odgovora, napraviti sedmodnevni plan ishrane, koji će vam pomoći da brzo postignete rezultate i brzo usvojite zdrave navike.

U slučaju da koristite neku medikamentnu terapiju, tu smo da rešimo sve nejasnoće i damo farmaceutski savet o upotrebi lekova, upotrebi dijatetskih suplemenata, kozmetičkih proizvoda….

Tu smo da rešimo sva vaša pitanja i damo adekvatne odgovore i savete.


Kao magistri farmacije i savetnici u ishrani želimo da podignemo svest važnosti izbalansirane ishrane, čuvanju zdravlja, pravilne upotrebe lekova i suplemenata.


  „Svaki čovek je tvorac svog zdravlja ili svoje bolesti.“

Poštujte i čuvajte svoje zdravlje, usvojite zdrave navike, budite pozitivni i ispunjeni!

Radite na sebi i svom samopouzdanju!

Tu smo da vam pomognemo, vaš Infinity health.